Bilvårdsutbildning

Bilvårdsutbildning hos Eklunds Bilvård i Kumla – för företag som vill att de anställda ska ge kunderna bilvård av högsta kvalitet. Vi välkomnar dina anställda, oavsett om de är nybörjare eller vill fräscha upp alternativt komplettera sina kunskaper. Vår bilvårdsutbildning hjälper er att effektivisera er verksamhet.

Om ni vill arbeta med professionell bilvård så måste ni ha gedigna kunskaper i vilka metoder, produkter och verktyg som är effektiva. Målet med er service är ju naturligtvis att bilvården ska vara skonsam mot kundernas bilar samtidigt som slutresultatet blir lyckat.

Vi erbjuder en lärorik och informativ grundutbildning i professionell bilvård där vi till exempel lär ut hur ni tvättar motorn och vilka produkter ni bör välja till detta. Vår bilvårdsutbildning pågår i sammanlagt två dagar och vi välkomnar deltagare från hela landet. För att säkerställa en hög kvalitet har vi begränsat antalet deltagare till minst 2 och max 4. Utbildningen startar enligt överenskommelse med deltagarna och genomförs alltid på helger.

Vi lägger stort fokus på polering och går igenom redskap och produkter samt korrekta handgrepp och metoder för att slutresultatet ska bli lyckat. Eklunds Bilvård är naturligtvis mån om att övriga delar av bilvårdsutbildningen ger er all information som ni kan tänkas behöva för att kunna vårda olika sorters bilar.

Vår bilvårdsutbildning – innehåll

En utbildning hos oss innehåller följande moment:

  • biltvätt och motortvätt
  • invändig rekond
  • lackanalys
  • polering och lackskydd

Under bilvårdsutbildningen går vi även igenom olika lämpliga bilvårdsprodukter, maskiner och annan utrustning. För att kundernas bilar ska bli tvättade på ett sätt som är effektivt och som skyddar lacken bör känna till vilken teknik ni ska använda er av och hur den ska anpassas efter hur nedsmutsad fordonet är.  Vi lär ut både detta samt vilka rengöringsmedel som fungerar bäst.

En bilvårdsutbildning hos oss på Eklunds Bilvård AB är en klok investering som gör er mer konkurrenskraftiga nu och i framtiden. Kort sagt – satsa på ditt bilföretag och dina anställda, det kommer att löna sig i längden. Med vår hjälp blir ni proffs på bilvård!

Hos oss erbjuds du bilvårdsutbildning genom en bilvårdskurs. Vi ger dig kunskaper i biltvätt, lackanalys, polering och motortvätt m.m.