Bilrekond

Låt oss utföra bilrekond på ditt fordon och få en bil som är fräsch och håller längre. Eklunds Bilvård ser till så att bilen kommer så nära nyskick som möjligt, både in- och utvändigt. Vi har tagit hand om många bilar genom åren och har kapacitet att utföra våra tjänster på nästan vilket bilmärke som helst.

En bil utsätts för stora påfrestningar under den dagliga körningen och det gäller kanske särskilt här i Sverige. Våra olika säsonger innebär väderskiftningar och omväxlande temperaturer med grus och vägsalt på vägar samt sol, köld och vind som orsakar slitage på billacken. Med en noggrant utförd bilrekonditionering får bilen större motståndskraft. Se till så att din bil håller längre och lämna in den regelbundet för bilrekond hos Eklunds Bilvård.

Styrkan i vårt företag är vår gedigna branscherfarenhet och våra kunniga bilvårdare. Kombinationen gör att vi kan säkerställa att våra kunder får bilrekond av högsta kvalitet. Vi lyssnar på dig som kund och ser alltid till att anpassa våra tjänster efter din bils förutsättningar och behov. Eklunds Bilvård i Kumla vet vad bilar behöver för att hålla sig i gott skick.

Låt oss utföra bilrekond på ditt fordon för en fräsch bil som håller längre. Eklunds Bilvård ser till så att bilen kommer så nära nyskick som möjligt med vår bilrekond både in- och utvändigt.

Vår bilrekond är omfattande och innehåller till exempel:

  • Lackförsegling
  • Invändig rekond
  • Motortvätt
  • Rostskyddsbehandlingar
  • Textiltvätt

Rekonditionering av bilar kan utföras både in- och utvändigt. En invändig bilrekond innehåller till exempel fläckborttagning, luktsanering, tvätt av bilklädsel och säten samt lackförsegling. Väljer du en utvändig så får bilen bland annat tvätt, avfettning, polering samt motortvätt.

Lackförsegling

I dagens stressade samhälle så är det många som känner att tiden inte räcker till. Känner du igen dig? Om du varken har tid, kraft eller vilja att vaxa och putsa din bil kontinuerligt så rekommenderar vi att du satsar på en lackförsegling hos Eklunds Bilvård.

Vi använder oss av Ceramic Guard, ett högkvalitativt märke som är känt för sitt slitstarka, keramiska lackskydd. Deras produkt är kemikaliebeständigt och är väldigt vattenavvisande. En garanti för att bilen ska skyddas mot solljus, olika sorters nederbörd, smuts samt slitage som kan uppstå när du är ute i trafiken.

Det finns många fördelar med att låta oss utföra en lackförsegling. Din bil blir lättare att tvätta och du behöver dessutom inte göra det lika ofta. Anledningen till det är att den får en härdad yta som gör så att smutsen får svårt att fastna vilket i sin tur medför att bilen håller sig snygg med ett lack som glänser.